Strategisk Rekrytering - hur man bygger framgångsrika team

De flesta företagsledare kan skriva under på att medarbetarna är det viktigaste ett företag har. Vid rekrytering av nya medarbetare har företagen således en fantastisk chans att påverka sammansättningen av sin personalstyrka. För ett mindre företag kan den rätta rekryteringen leda till en vitalisering som gagnar hela företaget.

 

För att diskutera och exemplifiera hur man som litet företag kan arbeta med rekrytering bjuder vi in årets partnerföretag den 26:e februari till att delta i ett seminarium om just dessa frågor. Med på scen har vi Eva Andersson Jensen, en av grundarna till chefsrekryteringsbolaget Maquire, samt Nina Ferdinandsson, tidigare MATIX-student och numera anställd på Maquire. Tillsammans kommer de guida åhörarna i rekryterings-djungeln!

 

Personlig inbjudan har gått ut.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter