Magnusson Law om juridiska spörsmål i tillväxtföretag

24:e januari hade vi glädjen att bjuda in partnerföretagen till Magnusson Law för att ägna kvällen åt juridiska spörsmål som kan dyka upp för tillväxtföretagare. Magnusson Law är strategisk partner till MATIX och denna kväll var en första gemensam inbjudning. Charlotte Bus, VD för Magusson Law Sverige, fanns till förfogande för partnerföretagen och var redo att svara på frågor och diskussioner.

 

Många utav kvällen frågor kom att handla om avtalt och vilket lands lag som ska gälla. Charlotte berättade om hur avtal tolkades och vad man ska vara extra uppmärksam på. "Är det skrivet på engelska eller svenska? - Ord kan i översättningar få en annan betydelse."

 

Andra frågor som kom upp handlade om upphandlingar, arbetsrätt, skattefrågor och äganderätt. Stort tack till Magnusson Law för att de delade med sig av sin expertis!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter