121212 – en speciel dag på många sätt!

Det var inte bara ett magiskt datum igår, det var även dagen då Josefin Lassbo besökte Handelshögskolan och MATIX.

 

Entreprenörskap kan se ut på många olika vis och det finns lika många olika varianter av entreprenörer. Vi hade äran att välkomna Josefin Lassbo från Reflective Circle hit för att ta del utav hennes entreprenöriella resa. Vi får höra hur hon gått i designskola, startat sitt klädföretag, fått samarbeta med SAAB och planera modeshower. Vi får ta del utav uppgångar och motgångar och höra hur Josefin utvecklar verksamheten till vad den är idag; ett företag som hjälper andra företag (främst inom modebranschen) att utveckla mer hållbara produkter och verksamheter. Det är tydligt att Josefin brinner för sin sak och det är lätt att ryckas med då hon delar med sig på ett ärligt och engagerande sitt.

 

Vi tackar Josefin för att hon delade med sig och önskar henne lycka till!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter