Medibiome besöker MATIX

Som en del av kursen Stategisk ledning för affärsförnyelse utmanas studenterna med ett live-case. Medecinteknikbolaget Medibiome, med VD Kristina Blom, besökte MATIX under gårdagen och presenterade sitt case för klassen. Under de kommande veckorna kommer studenterna, under ledning av kursansvarige Fredrik Lavén, metodiskt arbeta fram olika strategiska förslag som sedan kommer presenteras för ledningen på MediBiome.

 

Erfarenheter från tidigare år då liknande case gjorts på MATIX säger att det är nyttigt för studenterna att i grupp arbeta fram nya utmanade strategier för ett verkligt case. Företagen som blivit "utsatta" har alla gått ifrån klassrummet med nya insikter och spännande förslag.

 

Vi ser med spänning fram emot studenternas presentarioner av årets case!

 

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter