Management i en komplex värld - hur gör man då?

Komplexiteten ökar med krav på innovation, anpassningsförmåga och effektivitet. När affärslandskapet förändras måste företagsledningen klara av att förnya sig.

 

Hur skall man som tillväxtbolag agera?

28:e november bjuder MATIX och Handelshögskolan in årets partnerföretag till ett seminarium med Bo Rex där dessa frågor diskuteras. Bo Rex har många års erfarenhet som VD i industriföretag följt av ett par decennier i internationella och svenska konsultföretag..

 

Under seminariet kryddar Bo erfarenheterna från näringslivet med bred och djup kunskap om managementlitteratur, forskning och prestigelös nyfikenhet samt en beslutsamhet att hitta en organisationsmodell som verkligen fungerar.

 

Personlig inbjudan har gått ut.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter