Årets Bergendahlstipendiat utsedd!

För andra året i rad har Management Av tillväxtföretag äran att dela ut ett stipendie ur Gunnar och Märta Bergendahls stiftelse. Detta stipendium skall gå till en student inom avancerad entreprenörskapsutbildning och syftet är att främja dennes personliga entreprenörskap.

 

I år gick stipendiet till Andreas Nylèn med motiveringen: "för sin entusiasm att förverkliga ett personligt entreprenörskap som kan komma att ta olika former. Med detta erkännande uppmuntras säkerligen en redan start nyfikenhet och drivkraft samt fortsatt vilja att lära och växa i ett livslångt företagande.."

 

Stort grattis till Andreas och lycka till!

 

Årets stipendium delades ut i samband med MATIX-studenternas examenslunch den 1:a juni av Ola Gravensfors, ledamot av stipendiekommitén.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter