Årets GREIT Recruting har gått av stapeln!

26 april var det dags igen! Uppe på Hyllan arrangerades den årliga mässan för MATIX-studenter och GREITare. Dagen inleddes med mässa och mingel, för att sedan följas av intensiva kontaktsamtal. För de tre anmälda företagen fanns det knappt en lugn stund, utan tiden fylldes av samtal med ivriga MATIX-studenter.

 

Innan det var dags för middag bjöds det på en föreläsning av ett företag i verklig tillväxt - Michael Johansson, VD på Barium, berättade om det senaste året då företagets anställda i princip har fördubblats. Michael gav lyssnarna en inblick i denna tillväxtresa samt gav personliga råd om hur det är att vara företagsledare.

 

Mässan avslutades med mat och mingel.

 

Tack till årets medverkande företag: Barium, IC Konsult och Elanders.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter