Stort intresse för MATIX 22 mars

I samarbete med Industriell Dynamik, Enterprise Europe Network, Chalmers Industriteknik och Johanneberg Science Park genomfördes 22 mars ett seminarium för att lyfta samarbetspotential med MATIX. Ett 60-tal personer från olika företag deltog i seminariet, vilket var en fantastiskt bra uppslutning!

Förutom att MATIX kursledning presenterade vad ett samarbete innebär var även årets MATIX-studenter Emilie Nordfält, Suad Januzi och Dilip Jernsparv med och gav sin syn på hur det är att vara student.

Företagen Elicit, Findwise och Scandinavian Enviro Systems, alla tidigare MATIX-partnerföretag, var också med under eftermiddagen och gav exempel på hur samarbetet med MATIX kan se ut.

 

Vi tackar alla inblandade och för det stora intresset som visades för MATIX. Förhoppningsvis kommer många nya samarbeten ut av detta event!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter